DU ER HER: OM OS

OM OS

Sam Partner

765 x 263 SAM PARTNER flag afdeling

 

 

SAM PARTNER A/S er et handelsselskab beliggende i den nordlige bydel af Kolding. Vi er en seriøs samarbejdspartner med fokus på non-food produkter, og vi handler udelukkende med professionelle.

World Wide

765 x 263 World

 

 

Vi har vores egne indkøbs- og sourcingkontorer i både Danmark, Polen, Indien og Kina, og har medarbejdere med stort produktkendskab og erfaring med handel i de enkelte lande.

Målsætning

765 x 263 Målsætning

 

 

SAM PARTNER A/S blev etableret i 2001, og har siden opstarten haft den målsætning at imødekomme vore kunders ønsker, og at levere varer på den mest optimale måde fra producent til slutbruger.

Udvikling

765 x 263 Development

 

 

Vi er et innovativt handelsselskab, som prioriterer ideer til markedet netop nu. Dette både ud fra kundernes ønsker og egne erfaringer.

Vi udvikler produkter og kampagner i forhold til kundernes specifikke ønsker, i tæt samarbejde med den enkelte kunde og vore producenter.

BSCI

765 x 263 BSCI

 

 

Vi er pr. 1/3-12 en del af det verdens- omspændende BSCI samarbejde, som arbejder på at sikre optimale arbejdsforhold hele vejen gennem leverandørkæden.

Læs mere på: BSCI.org

Medlem af LEGEBRANCHEN

Legebranchen

 

 

Vi er som ansvarlig leverandør af legetøj, medlem af Legebranchen.

Læs mere på: Legebranchen.dk

FSC® / EUTR

FSC_C141344_Promotional_with_text_Portrait_GreenOnWhite_r_wrdhYQ128-191

 

 

SAM PARTNER A/S er en aktiv del af FSC samarbejdet verden, som sikrer at skove drives bæredygtigt, og samtidig bliver truede dyr, vandløb og planteliv beskyttet.

Læs mere om FSC her:
https://dk.fsc.org/preview.informationsfolder-bag-om-fsc.a-144.pdf

EUTR / Tømmerforordningen
SAM PARTNER lever op til Europa-parlamentets og rådets forordning (EU) Nr.995/2010 om fastsættelse af krav til virksomheder, der bringer træ og træprodukter i omsætning.
Kontakt os på info@sampartner.dk for yderligere information.

 

Lovgivning

765 x 263 Lovgivning

 

 

Vi har stor fokus på mærkning og test af vores varer, og sikrer at produkterne overholder nationale og internationale lovgivninger, regulativer og forordninger.

Kvalitetskontrol

765 x 263 Kvalitetskontrol

 

 

Vi lægger stor vægt på kvalitetskontrol og leveringssikkerhed. Vores medarbejdere i både Danmark, Polen og fjernøsten udfører kvalitetskontrol direkte på fabrikkerne, hvorved kvaliteten sikres på de enkelte produkter.

Brands

765x263 Logoer banner

 

 

Vi forhandler en lang række af produkter i egne brands og private labels, som spænder over et bredt spekter af varegrupper.

Grafisk afdeling

765 x 263 Grafisk afdeling

 

 

Vores grafiske afdeling skræddersyer brands, emballager, POS materiale passende til kundernes behov og krav.

Vi følger markedet og er altid på forkant med tidens eller årstidens trends, farver og designs.